Holdbeskrivelse

Holdbeskrivelse

Let øvet

Let øvet kræver ikke noget forudgående kendskab til pilates. Det hjælper naturligvis, hvis du er lidt i form, men det er ikke essentielt, da alle kan være med uanset form. Deltagerne bliver introduceret til reformeren, teknikkerne og basis øvelser. Dette hold anbefales til nybegyndere hos Pilates Solrød og til dem, der ønsker et mere stille og roligt tempo. Men tag ikke fejl – timen giver mere end rigelig motion og får endorfinerne i gang.

Avanceret

Et skridt op fra begynderhold i hastighed og intensitet. Forvent en varieret og udfordrende træningstime med flere udfordringer og fokus på fremskridt og resultat.

Mums & Bubs

Man kan ikke begynde at træne pilates tidligt nok, synes vi i Pilates Solrød. På vores efterfødselshold trænes især mave, lår, arme og ryg, så mødrene er klar til hverdagens strabadser med de små. Børnene placeres på legetæpper med legetøj, mens mor får en grundig workout. Vi lægger ud med øvelser uden babyer, hvorefter vi undervejs i timen inddrager børnene efter behov. Her er der plads til at gå til og fra træningen, hvis der er behov for dette, og tempoet er stille og roligt, så alle kan være med.  Vi er kendt for børnevenlighed, og instruktøren tager gerne en baby i babysele efter behov (dog kun 1 baby af gangen, og ingen garanti gives)

Reformer FIT

Avanceret pilates er for den mere øvede pilates udøver, som ønsker at presse sig selv på tempo og øvelser. Her kommer pulsen højt op med hurtige skift og masser af jumpboard igennem timen. Det er en hård og krævende time, så forvent at svede og mærke, hvordan dine ben (og lunger) syrer til. Er ikke for nybegyndere eller personer i dårlig form.

Mixed basis

Mixed basis reformer er til dig der kender de grundlæggende øvelser på reformer men gerne vil prøve lidt forskellige øvelser – herunder med jumpboard.

Jumpboard kan bruges både skånsomt og til at få pulsen op. På mixed basis tilpasses alle øvelser således at vi kører differentieret træning således at alle kan være med og du får prøvet nogle nye spændende og gode øvelser.