Livsstilsforløb

Pilates Solrøds livsstilsforløb er målrettet den enkelte deltager. Vi tager udgangspunkt i dit liv, dine ønsker og dit behov for at ændre livsstil. Det handler ikke om at tabe 5 kg på 8 uger, men derimod om at tabe sig og forstå faldgruberne i forhold til det usunde liv. Livsstilsforløbet er nøglen til en ny og sund livsstil og giver dig også redskaber til at fastholde denne.

Forløbet strækker sig over 8 uger, hvor deltagerne efter at have besvaret et spørgeskema får udleveret et en individuel kostplan og får rådgivning før, under og i slutningen af forløbet af en uddannet kostvejleder. Du får træning minimum 1 gang om ugen i Pilates Solrød og skal gå mindst 10.000 skridt hver dag.

Vi holder et gratis intromøde lørdag den 16. december kl. 12-12.45 hvor Lise Brinkman vil være til stede og fortælle om forløbet og besvare spørgsmål. Tilmelding på helle@pilatessol.dk senest 14 dec.

Lise Brinkman er uddannet Professions Bachelor i Human Nutrition. Hun arbejder som sundhedskonsulent og rådgiver virksomheder og mennesker om sund trivsel og personlig udvikling. I 2001 udgav hun sin første kogebog ”Mad, inspiration & livsglæde” efterfulgt af ”Sommer, sol & strandmad’ i 2007.

Lise Brinkman har haft over 2000 deltagere på sine ”Sund og slank for altid”- og ”Bliv bikiniklar”-kurser, som med stor succes har omlagt deres livsstil og er kommet bl.a. overvægt, livsstilssygdomme og stress til livs.

Forløbet indeholder

  • Et personligt spørgeskema, som danner grundlag for den første vejledning, hvorefter der udarbejdes en personlig kostplan.
  • Kostplanen bliver tilsendt via mail med forslag til, hvordan du kan bruge den.
  • Adgang til en lukket facebook-gruppe, hvor der er inspiration til sund levevis og mulighed for at sparre med hinanden. Kostvejlederen opsamler spørgsmål og svarer på dem herinde, så alle i gruppen kan få hjælp til eventuelle udfordringer gennem de 8 uger.
  • Kontakt til kostvejleder via mail med personlige spørgsmål samt behov for støtte gennem de 8 uger.
  • 4 sundhedsfremmende livsstilsoplæg – læs mere om indholdet længere nede.
  • Mulighed for et før og efterbillede.
  • Kropsanalysevægt hver uge i forbindelse med træning i Pilates Solrød på vores Tanita-vægt, der måler fedtprocent, muskelmasse, BMI og body age.
  • En afsluttende halv times individuel vejledning/sundhedscoaching med henblik på fastholdelse af dine livsstilsmål.
  • Træning på et lukket hold 1 gang om ugen – lørdag. Max 8 personer.

Sundhedsfremmende livsstilsoplæg

Livsstilsoplæg 1:
Vanernes magt – hvor kommer vanerne fra, hvad kan/skal vi bruge dem til, og hvad kan vi gøre ved dem og deres magt?
Du får svaret på det første oplægsmøde.

Livsstilsoplæg 2:
Mad er mere end gode smagsoplevelser – den mad, vi spiser, har også UNIKKE egenskaber, der kan hjælpe os skånsomt gennem en livsstilsændring, gennem stressede perioder, ved vægttab og eventuelle diæter.
Hør hvordan på det andet oplægsmøde.

Livsstilsoplæg 3:
Motion, bevægelse og motivation – hvordan finder du din indre gnist? Også de dage hvor du bare ikke gider at gå ud af døren?
Få svaret og hør også om de sundhedsfremmende effekter af motion og bevægelse på det tredje oplægsmøde.

Livsstilsoplæg 4:
Motivation og vedholdenhed er to parametre der spiller ind, når det handler om at ændre sin livsstil.
Her får du svaret på, hvordan du fastholder din motivation og forbliver vedholdende i din ønskede livsstil.

Pris for medlemmer med fri træning : 3000 kr.

Pris for ikke-medlemmer/medlemmer med klippekort :  3800 kr.

Pris for 6 mdr. fri træning + livsstilsforløb: 6399 kr.