Mums & Bubs

Mums & Bubs

Pilates Solrød tilbyder flere gange om ugen efterfødselsholdet ”Mums & Bubs”.

Her er der plads til at mor får genoptrænet mave og får styrket musklerne som er nødvendige for at klare hverdagens strabadser herunder mave, arme, ben og ryg.

Vi er kendt for hos Pilates Solrød at være meget børnevenlige. Vi tager os tiden til træne hele mor´s krop igennem, men der er plads til at træde til og fra effektiv træning efter behov ved f.eks. amning.

Igennem timen er der tid til at børnene får sut, legetøj og smiles til, mens mor får instrukser på hvordan kroppen kommer i form.

Her er der plads til den enkelte og vi inddrager gerne børnene i det omfang det er muligt i øvelserne afhængigt af temperament og alder og ikke mindst vægt.

Instruktøren tager gerne en baby op i bæresele efter behov (Dog kun 1 baby af gangen og ingen garanti gives 🙂 )

Praktisk info

Hos Pilates Solrød er der tid til at komme lidt før og gøre klar til timen eller blive efter klassen for at gøre klar til turen hjem. Undervejs i timen ligger børnene på et lege og aktivitet tæppe på gulvet.

Sover dit barn, tilbyder vi at du inden timen kan sætte barnevogn i lukket gård, som 10 min før klassen starter åbnes bagved, hvor barnevogn kan stå  (på eget ansvar).

Medbring babyalarm så du kan høre dit barn hvis det græder. Alternativt medbring lift/autostol med op i studiet. Vi hjælper gerne hvis barnet vågner undervejs og skal placeres på legetæppet.