Sikkerhed og træning

Sikkerhed og træning

Hos Pilates Solrød er din sikkerhed og træning i højsædet, og derfor tilbyder vi kun hold med maks. 8 personer. Træningen er for kvinder og mænd i alle aldersgrupper. Der bliver taget individuelle hensyn, så alle på samme time får mest muligt ud af undervisningen, uanset om du er veltrænet eller ikke har dyrket motion i mange år.

Vi har hold til “Let øvede”, “Avanceret” samt “Reformer FIT” hold til dem, der ønsker styrke og højt tempo. Derudover har vi flere Mums & Bubs efterfødselshold om ugen som ligger om formiddagen..

Vores udstyr – de såkaldte reformere – er i topklasse og kommer fra Balanced Body i USA. Vores instruktører er naturligvis højt uddannede indenfor den træning, vi tilbyder, og sikrer, at du får mest muligt ud af hver eneste træningstime.

Vi har indrettet os hyggeligt og intimt på 100 m2, lige ude for lokalet er der mulighed for at, man lige kan lande og slappe af inden eller efter timen og sludre med de andre medlemmer.

Stemningen er god blandt instruktører og medlemmer, og da vi går meget op i, at både krop og sind stimuleres, vil du også ofte opleve, at dine lattermuskler bliver trænet undervejs.

Der er adgang til toilet, hvor det er muligt at klæde om, men ikke badefaciliteter.