VELKOMMEN HOS PILATES SOLRØD

Velkommen og tak for din interesse for vores studio. For at gøre det nemt for dig at komme i gang har vi her samlet nogle praktiske oplysninger og svar på de spørgsmål, du kan have som nyt medlem.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

Hvis du ikke er sikker på, om denne form for motion er noget for dig, kan du vælge en prøvetime til reduceret pris. Men tænker du, at det lyder spændende, og du vil gerne i gang, så prøv vores intro-tilbud. Her får du en prøvetime og 3 klip (spar 117 kr.). Eneste krav er, at du skal bruge alle 4 klip indenfor 2 uger efter første træningstime. Til gengæld lover vi, at du efter de første to uger er godt i gang og allerede kan mærke en stor forskel.

HVILKET HOLD SKAL JEG VÆLGE FØRSTE GANG?

Vi anbefaler altid et begynderhold som udgangspunkt. Passer tidspunktet ikke, kan du vælge en let øvet time. På disse hold er der tid til at introducere reformeren og gå i dybden med de enkelte øvelser samt stille spørgsmål undervejs.

HUSK at fortælle instruktøren, hvis du har nogle skavanker eller andet, vi bør tage hensyn til.

HVORDAN BOOKER JEG EN TRÆNINGSTIME?

Du kan booke plads på et hold på to måder:

Via computer på vores hjemmeside www.pilatessol.dk – vælg BOOKING.

Via mobiltelefon på vores app. Den findes både til Android og Iphones, og du finder den her:

Android

iphone

Ellers gå til din telefons App-store og søg efter ”Pilates Solrød”.

VENTELISTER

Vi har i perioder meget travlt, og det er vi selvfølgelig glade for.

Men vi oplever desværre, at nogle medlemmer ”hamstrer” træningstimer. Det vil sige, at de booker en del timer frem i tiden, men bruger ikke alle deres reservationer.

Vi gør, hvad vi kan, for at undgå dette, så lad dig ikke skræmme.

Vi har plads til 8 på ventelisten til hvert hold, som du også kan skrive dig på via vores hjemmeside eller app, og næsten alle oplever at komme på de hold, de ønsker.

Hvis du står på venteliste og kommer på hold, modtager du en e-mail. Ønsker du en sms, kan du i vores app sætte din telefon op til at modtage en sms. Bemærk, at der kan komme gebyr fra dit teleselskab afhængig af dit mobilabonnement.

Indtil 2 timer før timen er det dit ansvar at tjekke, om du er kommet på holdet.

2 timer før timen lukker vi for automatisk tilgang til hold, hvorefter vi enten sender en sms eller ringer. Vi ringer selvfølgelig ikke kl. 06.00 lørdag morgen og spørger, om du kan komme klokken 08.00, men sender en tekst. Er det om aftenen, prøver vi at fange dig på telefonen.

Hvis der er under 2 timer til holdstart, og du kommer på hold fra venteliste, så sender vi en sms eller ringer for at høre, om du kan komme. Kan du ikke det med så kort varsel, koster det ikke et klip.

HVORDAN AFMELDER JEG EN BOOKET TIME?

Vores it-system reserverer et af dine klip, når du booker en time. Hvis du afmelder, inden der kun er 24 timer til hold-start, får du det tilbage. Men ellers mister du det, for samme it-system tager automatisk et klip 24 timer før timen.

Har du månedskort eller periodebetaling, koster det 50 kr. for sen afmelding eller manglende fremmøde.

Vi er godt klar over, at det kan være træls at miste et klip, hvis man f.eks. bliver syg eller af anden grund pludselig forhindret. Men de fleste af vores medlemmer er alligevel glade for denne regel, da formålet med den jo er at få alle til at huske at afmelde og dermed give plads til en anden på holdet.

Vores interesse ligger i at have glade medlemmer, som kun betaler for den træning, de reelt kommer til – og ikke for et medlemskab de betaler til og ikke bruger.

Vi opfordrer derfor alle vores medlemmer til – uanset hvor sent det er før holdstart – at huske at afmelde sin booking, så andre har mulighed for at tage pladsen og komme til træning.

Hvis der er venteliste, og en anden kan komme i stedet for dig, koster det ikke et klip.

HVORNÅR SKAL JEG MØDE?

Det er optimalt at møde ca. 10 minutter, før timen starter, så du kan varme dine fødder op og lige lande, inden trænings timen starter, og få dine Toesoxs på.

I princippet kan du komme 2 minutter, før timen starter, og skulle du komme lidt for sent, er det også i orden, når blot du så er indstillet på hurtigst muligt at tilslutte dig den øvelse, de andre deltagere er i gang med, når du ankommer.

TØJ

Af sikkerheds- og hygiejnemæssige grunde er det et krav, at du har sokker med skridsikre dupper under foden på, når du træner. Du må ikke træne med sko på eller med bare fødder.  Vi anbefaler tøj som ikke strammer og sidder tæt til kroppen.

Vi sælger Toesox i Solrød Pilates til 130 kr. pr. par og har altid forskellige modeller i forskellige farver og størrelser på lager.

ER DER UDLØB PÅ MINE KLIPPEKORT?

Som udgangspunkt udløber klippekort efter 3 måneder.

Ønsker du dit klippekort forlænget, koster det et gebyr på 100 kr. for 100 dages ekstra tid. Vi ser helst, at medlemmerne bruger deres klip til tiden frem for at lade dem udløbe og gå glip af træning og betale for noget, de ikke bruger.

Har du et specielt behov, så kontakt os.

HVOR KØBER JEG KLIPPEKORT?

På vores webshop KLIK HER

DE SAMLEDE VILKÅRKLIK HER

HAR DU SPØRGSMÅL ? 

Vi elsker spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi svarer på e-mail og sms indenfor kort tid.

Kontakt os på helle@pilatessol.dk eller på 42712377.

HENVIS ET NYT MEDLEM OG FÅ 1 KLIP

Vi er altid glade, når medlemmer henviser potentielle nye medlemmer. Hvis du gør det, og hun/han køber et klippekort på 10 klip eller mere, så send os en mail helle@pilatessol.dk

Så kvitterer vi med et klip på din konto. Har du måneds- eller periodebetaling, kan du vælge et sæt Toesox på vores regning.

PERSONLIG TRÆNING

Vi tilbyder personlig træning til en eller to personer af gangen. (Læs mere HER) Personlig træning tilbydes medlemmer, som har et behov for fastsættelse af personlige mål eller har nogle skavanker, der skal tages hensyn til og lægges et særligt program for.

Er du i tvivl – så kontakt Helle på helle@pilatessol.dk eller på 42712377.

POLTERABEND, TEAMBUILDING OG ANDRE EVENTS

Vi arrangerer meget gerne lukkede hold med plads til maksimalt 8 personer.

Det kan være i forbindelse med polterabend for både mænd og kvinder, teambuilding til virksomheder eller en sjov aften med vennerne.

De særlige events tager 1½ time, da vi bruger tid på en kort introduktion til pilates på reformere og historien bag reformertræning.

Vi sørger for lidt frisk frugt og snacks til disse events.

Vil du vide mere, så kontakt Helle på helle@pilatessol.dk eller på 42712377.

PILATES SOLRØD PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi kan godt lide at have en god kontakt til vores medlemmer. Derfor sender vi af og til nyhedsbreve ud og kommer med gode tilbud og beskeder på sms og e-mail.

Derudover er vi at finde på facebook og instagram, hvor vi deler billeder af træningen, stemningen og andet, vi finder på. Vi opfordrer alle vores medlemmer til at ”tjekke ind” på facebook og dele billeder – og vi låner gerne medlemmernes telefoner og tager billeder, så I kan dele jeres træning med jeres venner med jer i fokus.

Følg os på facebook og instagram, og det vil glæde os, hvis du ”tjekker ind” på Pilates Solrød”, hver gang du træner.