Hvad er en reformer?

Hvad er en reformer?

Maskinen du bruger

En reformer kan beskrives noget a la: En fantastisk opfindelse, som umiddelbart ligner en ret kikset lægebriks.

Mange kvinder vil i hvert fald associere den med noget, de ellers kun ser ved et besøg hos en gynækolog. Men reformeren vil alligevel få både mænd og kvinder til at puste og stønne efter en veludført time.

Fakta er, at en reformer er et avanceret træningsudstyr, der kan gøre underværker for din krop. Du vil blive overrasket over, hvordan du f.eks. kan træne både ben, mavemuskler og arme på samme tid.

Maskinen bruger din egen kropsvægt, og bl.a. fjedrene, til at støtte og udfordre især de centrale muskler, der både stabiliserer og mobiliserer din krop.

Med andre ord; en reformer er en bevægelig briks med fjedre, stopper og en fodbar, som du bruger når du træner hele kroppen igennem.

Effektiv træning

Effektiviteten i træningen opstår ved en kombination af din egen kropsvægt samt reformerens fjedre. Du vil opleve, at du selv kan tilpasse belastningen i dine øvelser pga. dette.

Derfor vil du – hvad enten du er elitesports udøver, ikke har dyrket motion i mange år eller lige har født -mærke, hvordan alle kroppens muskler vil få mere styrke, smidighed og udholdenhed.

Du vil lave mange forskellige øvelser på en reformer, som foregår liggende på ryg, mave, knæ samt stående, alt efter niveauet på timen.

Det er en unik måde at træne på, og alle vores medlemmer oplever allerede efter få timers træning en forbedring i og af deres krop – især ryg og mave.

Mange hold og niveauer

Du får i Pilates Solrød flere forskellige typer af Reformer timer, så vi er sikre på, at vi også har et hold, som passer til dig og dit niveau.

Du kan f.eks. prøve kræfter med efterfødselstræning på Mums & Bubs holdet, få personlig træning eller sætte fokus på både krop og sind på mind and body holdet. Tilmeld dig et hold her.

Har du aldrig prøvet det før bør du starte med et let øvet hold, hvor du bliver bekendt med reformeren og nogle af øvelserne. Det kan give dig en fornemmelse af, hvilke muligheder reformertræning giver dig.

Reformer
Reformer
Reformer