Helle

Helle

Kvinden bag Pilates Solrød

Hvordan blev du introduceret til pilates?

Helle
Helle

Jeg blev for første gang introduceret til pilates på reformer i 2002 i Melbourne Australien hos en fysioterapeut, da jeg havde ondt i ryg og nakke. Hun fik mig i gang med reformertræning, som jeg blev vildt begejstret for. Efter få gange var mine smerter væk, og jeg fik oparbejdet en for mig ukendt styrke i mine muskler. Da jeg i 2006 flyttede tilbage til Danmark, savnede jeg denne træningsform, som dengang var forbeholdt studier i de store danske byer.

Hvorfor er du vild med netop denne træningsform?

Fordi man uanset forudsætning fra den ene dag til den anden kan starte med at træne, selv om man ikke har trænet i flere år. Og fordi man som elitesportsudøver også kan blive udfordret. Det er en træningsform, der aldrig bliver kedelig, og det er vidunderligt at opleve, hvordan man med små ændringer i øvelserne virkelig mærker muskler, man ikke anede, man havde.

Hvorfor blev du en instruktør?

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og da muligheden bød sig for at tage en uddannelse indenfor reformer pilates og gøre min passion til mit levebrød, så sprang jeg til. At få lov til at arbejde udelukkende med mennesker, som er der af lyst og interesse, er et privilegium, som mange ikke har i deres dagligdag. Jeg føler mig meget heldig, fordi jeg nu kan dele min passion og min begejstring for træningsformen med andre.

Hvor lang tid har du været instruktør?

Jeg blev uddannet på Reeform Academy og har været uddannet siden starten af 2016. Her i efteråret og i foråret 2017 tager jeg efteruddannelse i Pilates Reformer hos Den Intelligente Krop – da man efter min mening bør blive ved med at efteruddanne sig og dygtiggøre sig selv.

Hvad gør dine hold specielle?

Det er svært at sige, da mine hold er meget forskellige. Men ens for dem alle er, at jeg tager udgangspunkt i de mennesker, som deltager på holdene. Nogle foretrækker at træne næsten helt meditativt med lukkede øjne og nyder træningen og musikken, mens andre timer er meget intensive og hårde. Uanset hvad, siger mine nuværende medlemmer, at mine timer – eller hold, om man vil – er dejlige og udfordrende at være på.

Hvad giver det dig at undervise i Pilates Solrød?

Jeg elsker energien i studiet, når medlemmerne træner. Der er ikke noget bedre end at være vidne til, at medlemmerne rykker sig. Deres succes er min succes.

Er DU vores næste pilates instruktør?

Vi søger altid nye instruktører til afholdelse af aftenhold og weekender.

Det vigtigste er, at du brænder for pilates og har en uddannelse, da høj faglighed er et krav.

Har du ikke en Reformer uddannelse, men brænder for at arbejde med mennesker og samtidig lære mere om Pilates, så kan det være, du skulle overveje en uddannelse som pilates instruktør.

Hos ”Den Intelligente Krop” uddanner de løbende nogle af Danmarks bedste pilates instruktører. Læs mere http://www.denintelligentekrop.dk/kurser-og-uddannelser/uddannelser

Pre-Pilates kursus eller Pilates Matwork uddannelse er et krav forud for Pilates reformer uddannelsens modul 1, 2 og 3 med efterfølgende mulighed for eksamen. Læs mere om Pre-Pilates http://www.denintelligentekrop.dk/pre-pilates-kursus

Vi tilbyder gode vilkår som instruktør i Pilates Solrød med en god timeløn og et skønt sted at arbejde.

Kontakt os for nærmere information.