Janne

Janne

Janne
Janne

Kort om dig?

Som 60+ har jeg fokus på at gøre noget godt for mig selv, og det er fantastisk at jeg kan dele det med andre. Jeg har skippet mit 8-16 job, underviser i Pilates og Reformer og giver kostvejledning. Jeg tror på ”det hele menneske”, at vi har det godt fysisk og mentalt, en investering i din fremtid.

Hvordan blev du introduceret til pilates?

Da reformer træning blev en mulighed i det Fitness center hvor jeg træner måtte jeg prøve det. Jeg træner stadig selv på reformeren og er nærmest blevet afhængig.

Hvorfor er du netop vild med denne træningsform?

Jeg har spillet håndbold hele mit liv og har en slidt krop. Et æble om dagen, holder lægen fra døren, er i mit univers blevet oversat til ” Med reformer træning kan jeg holde fysioterapi og smertestillende piller fra døren” – kort sagt en bedre livskvalitet.

Træningen er unik fordi den giver bonus uanset alder, om du er høj eller lav, tyk eller tynd, uanset om du ikke er vant til at træne, ønsker genoptræning eller supplering som eliteløber, håndboldspiller eller balletdanser.

Hvorfor blev du instruktør?

Jeg fik et lille skub fordi de manglede en instruktør der hvor jeg træner. Det har jeg aldrig fortrudt og jeg nyder at dele ud af alle fordelene med skånsom træning der samtidig er udfordrende og giver sved på panden.

Hvor lang tid har du været instruktør?

Jeg er uddannet som Pilates reformer instruktør  i 2018. Jeg har siden taget Matwork og Personlig træner uddannelsen og undervist en masse. Jeg er uddannet kostvejleder og coach, og tilbyder gerne hele pakken. Lige nu tager jeg mindfulness og bliver ved med at være nysgerrig.

Hvad gør dine hold specielle?

Jeg underviser efter Pilates principper, og gør en dyd ud af, at vi laver øvelserne rigtigt. Jeg tænker altid holdning og smidighed ind i øvelserne, så vi får en bedre kropsholdning og livskvalitet i hverdagen og ikke mindst en stærk krop der kan supplerer den sport du måske allerede dyrker.

Hvad giver det dig at undervise?

Det giver mig energi at undervise glade kunder der ofte kvitterer med ”tak for en god time”. Det største er dog at se taknemmelige kunder der opnår fremskridt, klare forbedringer i forbindelse med en skade, eller at de kan gå uden at få ondt i ryggen og kan sove bedre om natten.

Er DU vores næste pilates instruktør?

Vi søger altid nye instruktører til afholdelse af aftenhold og weekender.

Det vigtigste er, at du brænder for pilates og har en uddannelse, da høj faglighed er et krav.

Har du ikke en Reformer uddannelse, men brænder for at arbejde med mennesker og samtidig lære mere om Pilates, så kan det være, du skulle overveje en uddannelse som pilates instruktør.

Hos ”Den Intelligente Krop” uddanner de løbende nogle af Danmarks bedste pilates instruktører. Læs mere http://www.denintelligentekrop.dk/kurser-og-uddannelser/uddannelser

Pre-Pilates kursus eller Pilates Matwork uddannelse er et krav forud for Pilates reformer uddannelsens modul 1, 2 og 3 med efterfølgende mulighed for eksamen. Læs mere om Pre-Pilates http://www.denintelligentekrop.dk/pre-pilates-kursus

Vi tilbyder gode vilkår som instruktør i Pilates Solrød med en god timeløn og et skønt sted at arbejde.

Kontakt os for nærmere information.