Lone

Lone

Lone
Lone

Hvordan blev du introduceret til pilates?

Jeg er uddannet Afspændingspædagog hos en af mesterne Ingrid Prahm i 1994 og har undervist Pilates i mange år men det er først for nyligt at jeg fik øjnene åben for den fantastisk verden som Pilates på reformer åbner op for.

Hvorfor er du vild med netop denne træningsform?

Tilbage i 2010 så jeg en morgen tilfældigt et kort indslag i tv om Pilates på reformer. Jeg blev nysgerrig og fandt frem til at det var “den intelligente krop”.  Der startede jeg med Pilates Matwork uddannelsen.  Da jeg efterfølgende begyndte som så mange andre danskere at få problemer med diskus og stress, startede jeg med at få træningsbehandling i reformer. Det var her jeg fik øjnene op for reformertræning. Den oplevelse jeg fik, var helt igennem ny for mig. At blive strakt igennem og samtidig blive stærk gav en vild WAUUUUU oplevelse og det måtte jeg selvfølgelig også i gang med! Det hænger bare så godt sammen med alt det jeg arbejder med i forvejen – kropsbevidshed, åndedrættet, roen, afspændingen, arbejde med led, knogler, muskler samt bindevævet! Pilates samler krop og sind i en skøn forening og jeg elsker det!

Hvor lang tid har du været instruktør?

Jeg blev færdig med reformer uddannelsen i nov. 2015.

Hvad gør dine hold specielle?

Jeg arbejder med jordforbindelsen og grundigheden i reformeren og det kan både være sjovt og udfordrende. Reformeren byder på så mange finesser og så guider den til stor kropsbevidsthed, der er så godt mod stress. Hele denne teknik samlet i en pakke, det er lige mig.

Hvad siger kunderne om mine hold?

På mine hold er der meget fokus på detaljer og kropsbevidsthed da det er meget vigtigt for mig. Så vi får ofte i dybden og udforsker forskellige muskelgrupper i et roligt tempo. Det overrasker ofte folk som er vant til at mærke kroppens muskler arbejde og give dem max gas – men ofte er kunderne meget overrasket dagen efter mine timer at mærke muskler de ellers ikke får rørt eller strakt ud til daglig.

Er DU vores næste pilates instruktør?

Vi søger altid nye instruktører til afholdelse af aftenhold og weekender.

Det vigtigste er, at du brænder for pilates og har en uddannelse, da høj faglighed er et krav.

Har du ikke en Reformer uddannelse, men brænder for at arbejde med mennesker og samtidig lære mere om Pilates, så kan det være, du skulle overveje en uddannelse som pilates instruktør.

Hos ”Den Intelligente Krop” uddanner de løbende nogle af Danmarks bedste pilates instruktører. Læs mere http://www.denintelligentekrop.dk/kurser-og-uddannelser/uddannelser

Pre-Pilates kursus eller Pilates Matwork uddannelse er et krav forud for Pilates reformer uddannelsens modul 1, 2 og 3 med efterfølgende mulighed for eksamen. Læs mere om Pre-Pilates http://www.denintelligentekrop.dk/pre-pilates-kursus

Vi tilbyder gode vilkår som instruktør i Pilates Solrød med en god timeløn og et skønt sted at arbejde.

Kontakt os for nærmere information.