Lonnie

Lonnie

Lonnie

Kort om dig?

Jeg arbejder til dagligt som muskelterapeut og sekretær v/Kiropraktisk klinik Solrød .

Min passion i det at behandle / undervise er, at få klienter til at frigive sin krop som ikke har det godt , få kroppens begrænsninger i hverdagen til slippe sig fri og blive kropsbevist efter behandling eller træning .

Hvordan blev du introduceret til pilates?

Jeg hørte om pilates tilbage i 1990 igennem DGI . Det var lige det jeg søgte . God træning med fokus på at ”opbygge indefra og ud ”

Hvorfor er du netop vild med denne træningsform?

Fordi Pilates øvelserne kan kombineres med bindevævs, mindfuldness teknik og alle kan være med. Pilates er en fantastisk helkropstræning, derudover øger det respirationen

Hvorfor blev du instruktør?

Fordi jeg brænder for at gøre en forskel, samt elsker jeg at se de forandringer der sker ved den enkelte deltager , når der trænes seriøst . 

Hvad gør dine hold specielle?

Har altid syntes at træning på reformer er sikker træning og udfordrende på den fede måde, der er kun 8 deltager, hvilket gør at jeg kan være opmærksom på alle deltager i løbet af timen.

Hvad giver det dig at undervise i Pilates Solrød?

Har altid syntes at træning på reformer er sikker træning og udfordrende på den fede måde, der er kun 8 deltager, hvilket gør at jeg kan være opmærksom på alle deltager i løbet af timen.

Er DU vores næste pilates instruktør?

Vi søger altid nye instruktører til afholdelse af aftenhold og weekender.

Det vigtigste er, at du brænder for pilates og har en uddannelse, da høj faglighed er et krav.

Har du ikke en Reformer uddannelse, men brænder for at arbejde med mennesker og samtidig lære mere om Pilates, så kan det være, du skulle overveje en uddannelse som pilates instruktør.

Hos ”Den Intelligente Krop” uddanner de løbende nogle af Danmarks bedste pilates instruktører. Læs mere http://www.denintelligentekrop.dk/kurser-og-uddannelser/uddannelser

Pre-Pilates kursus eller Pilates Matwork uddannelse er et krav forud for Pilates reformer uddannelsens modul 1, 2 og 3 med efterfølgende mulighed for eksamen. Læs mere om Pre-Pilates http://www.denintelligentekrop.dk/pre-pilates-kursus

Vi tilbyder gode vilkår som instruktør i Pilates Solrød med en god timeløn og et skønt sted at arbejde.

Kontakt os for nærmere information.