Maria

Maria

Hvordan blev du introduceret til pilates?

Maria
Maria

Helle og jeg har kendt hinanden i mange år, via et online kreativt forum. Da jeg hørte at Helle åbnede et studie i Solrød, hvor jeg var til flyttet et par år tidligere, måtte jeg prøve det. Mit overskud tillod dog ikke dengang, at jeg kunne holde fast og holdt derfor et par års pause.

Hvorfor er du netop vild med denne træningsform?

Jeg er vild med pilates på reformer, da alle kan være med uanset forudsætninger. Da jeg selv startede, vejede jeg 50 kg mere end jeg gør i dag, og det er fedt at kunne blive udfordret netop der hvor jeg er ift dags form og skavanker. Jeg er hypermobil, og er blevet meget mere stabil og stærk, da jeg har fået trænet alle de små hjælpe muskler, som jeg ikke vidste at jeg havde før, og som ikke er blevet udfordret ved almindelig fitness træning.

Hvorfor blev du instruktør?

Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og føle, at jeg er med til at gøre en forskel for dem. Og hvis jeg kan være med til at gøre bare halvt så stor en forskel for bare en anden person, som Pilates Solrød har gjort for mig, så er jeg meget taknemmelig.

Hvor lang tid har du været instruktør?

Jeg startede i praktik i Pilates Solrød i april 2019, hvor jeg observerede og trænede en masse. I juni 2019 kom jeg fast på holdplanen med mine egne hold og har undervist siden. I november 2019 var jeg helt færdiguddannet fra Den Intelligente Krop.

Hvad gør dine hold specielle?

Åhh. Det er svært at svare på. Men jeg kan godt lide at møde mine hold i øjenhøjde og i den dagsform der er. Og hvis det betyder fire individuelle træningsprogrammer igennem en time, så tager jeg gerne udfordringen op.

Hvad giver det dig at undervise i Pilates Solrød?

Jeg elsker atmosfæren og vores skønne kunder. Uanset hvor dårlig min dag har været, så bliver jeg glad af at undervise, og jeg forlader altid studiet med et smil på læben. Jeg er vild med den ping-pong og humor der er på holdene.

Er DU vores næste pilates instruktør?

Vi søger altid nye instruktører til afholdelse af aftenhold og weekender.

Det vigtigste er, at du brænder for pilates og har en uddannelse, da høj faglighed er et krav.

Har du ikke en Reformer uddannelse, men brænder for at arbejde med mennesker og samtidig lære mere om Pilates, så kan det være, du skulle overveje en uddannelse som pilates instruktør.

Hos ”Den Intelligente Krop” uddanner de løbende nogle af Danmarks bedste pilates instruktører. Læs mere http://www.denintelligentekrop.dk/kurser-og-uddannelser/uddannelser

Pre-Pilates kursus eller Pilates Matwork uddannelse er et krav forud for Pilates reformer uddannelsens modul 1, 2 og 3 med efterfølgende mulighed for eksamen. Læs mere om Pre-Pilates http://www.denintelligentekrop.dk/pre-pilates-kursus

Vi tilbyder gode vilkår som instruktør i Pilates Solrød med en god timeløn og et skønt sted at arbejde.

Kontakt os for nærmere information.