Sheila

Sheila

Sheila
Sheila

Kort om dig?

Jeg er meget glad og smilende, nysgerrige, vinden begærlig og stædig (både en fordel og ulempe). Mor til 2 vildbasser, vi elsker at være ude i naturen både i skov og på strand. Jeg elsker at være kreativ både med mad, kager, ting man kan finde i naturen og ikke mindst med træning.

Hvordan blev du introduceret til pilates?

Jeg lærte reformer pilates af kende fordi Helle og jeg var i mødregruppe sammen med vores de mindste. Jeg var oppe og prøve det en enkel gang også var jeg bare helt solgt.

Hvorfor er du netop vild med denne træningsform?

Det er en af de fedest træningsformer jeg har prøvet jeg og har prøvet en hel del. Det med at du både kan få pulsen op, eller lave mere stille og rolig smidighedstræning også dissideret styrketræning er noget der tiltaler mig rigtig meget

Hvorfor blev du instruktør?

Det er en af de fået træningsformer jeg syntes selv er sjov at træne i lang tid og det er noget af det der er vigtigt for mig. Og så gav det rigtig god mening i forhold til mit arbejde med behandling af delte mavemuskler, og min tidligere uddannelse som kok med stor interesse inden for sund og nærende mad.

Hvad gør dine hold specielle?

Mine hold er meget vekslende at efter humør og dem der er på holdet. Der er plads til leg med nye øvelser og de ønsker hold deltagerne måtte have. Jeg finder ny inspiration på de sociale medier YouTube, Instagram, osv.  Det kan både være hold med højt tempo og det kan være en time som er helt nede på jorden.

Hvad giver det dig at undervise i Pilates Solrød?

Det giver mig en hverdag med masser af grin sammen med kunder og kollegaer, det giver mig ro i sindet og hoved især når jeg selv prøver øvelser af eller planlægger nyt program. Og så giver de mig nogle fantastiske kollegaer som jeg både får inspiration og gode råd fra.

Er DU vores næste pilates instruktør?

Vi søger altid nye instruktører til afholdelse af aftenhold og weekender.

Det vigtigste er, at du brænder for pilates og har en uddannelse, da høj faglighed er et krav.

Har du ikke en Reformer uddannelse, men brænder for at arbejde med mennesker og samtidig lære mere om Pilates, så kan det være, du skulle overveje en uddannelse som pilates instruktør.

Hos ”Den Intelligente Krop” uddanner de løbende nogle af Danmarks bedste pilates instruktører. Læs mere http://www.denintelligentekrop.dk/kurser-og-uddannelser/uddannelser

Pre-Pilates kursus eller Pilates Matwork uddannelse er et krav forud for Pilates reformer uddannelsens modul 1, 2 og 3 med efterfølgende mulighed for eksamen. Læs mere om Pre-Pilates http://www.denintelligentekrop.dk/pre-pilates-kursus

Vi tilbyder gode vilkår som instruktør i Pilates Solrød med en god timeløn og et skønt sted at arbejde.

Kontakt os for nærmere information.